Carobkugler med valnødder og kokos
Carobkugler med valnødder og kokos
Ingredienser
11 dl valnødder |
3.5 dl dadler |
2 spsk. carob pulver |
3 dl kokosmel |
En lækker lille snack, der er let at lave og så er den springfyldt med god energi
Sådan gør du
Se valnødderne efter for skaller og sæt dem derefter i en foodprocessor. Kør dem til de er finthakkede.
Tilsæt dadler og carob. Kør til det er en ensartet dej, hvor olien i valnødderne lige kommer frem og de er lette at forme.
Form herefter kugler og rul dem i kokos.
Tips & tricks
Rul evt. alle kuglerne først og kom herefter 3-4 kugler ned i en pose med kokosmel og ryst den lidt
rundt, til alle sider har fået kokosmel.Ikke tid til at rulle kugler? Kom lidt kokos i bunden af en bøtte, tryk massen ovenpå og slut med kokos. Herefter skæres de i tern.
Massen eller kuglerne kan fryses og kan spises lige fra frost.
Vil du undvære kokos? Prøv i stedet at rulle dem i carob