Cashewsmørepålæg

Ingredienser

120 g cashewnødder
1 tsk. salt
1 tsk. urtesalt
2 tsk. citronsaft
1 spsk. gærflager
5 dl vand
3 tsk. agar agar
dild

Cashewsmørepålægget kan bruges i stedet for en smøreost. Den smager godt med friske urter på et godt stykke brød eller knækbrød.

Sådan gør du

  1. Alt kommes i en blender og blendes til en fin og cremet masse.

  2. Koges op under omrøring i ca. 5 minutter.

  3. Kom massen op i tre små glas, som er skyllet i koldt vand.

  4. Rør nu dild i massen og lad det afkøle før servering.

Tips & tricks

  • Prøv også med andre krydderurter som purløg og ramsløg

  • Prøv krydderier som kommen eller paprika

  • Prøv at komme peberfrugt i massen, så den bliver blendet sammen med de andre ingredienser.

Serveres med