Falafler med frisk persille
Falafler med frisk persille
Ingredienser
250 g kikærter, tørre |
2 løg |
2 fed hvidløg |
0.5 bundt persille |
1 tsk. koriander |
1 tsk. spidskommen |
1 tsk. paprika |
1 tsk. salt |
Disse falafler må prøves - skønt tilbehør til aftensmaden og så er de helt uden olie
Sådan gør du
Læg kikærterne i blød natten over.
Hæld vandet fra og kog dem indtil de er møre - ca. 1 time.
Hak løg og persillen og pres hvidløgsfeddene.
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend det sammen til en masse.
Rul dem til kugler, læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen ved 180 grader i 10-20 min.
Tips & tricks
For en lettere og hurtigere version kan anvendes kikærter på dåse - brug da 500 g kikærter
Brug evt. en trykkoger for at det går hurtigere med at koge kikærterne.