Farsboller med havre

Ingredienser

1 dl havre, hel
1 dl havregryn
1 dl vand
1 tsk. løgpulver
0.5 tsk. paprika
1 tsk. tomatpuré
2 spsk. sojasovs
1 tsk. koriander
0.5 tsk. urtesalt

Prøv disse farsboller i stedet for kødboller. De er lette at lave og virkelig lækre.

Sådan gør du

  1. Kog de hele havrekerner i 2 dl vand.

  2. Havregrynene overhældes med kogende vand og får lov til at stå og trække.

  3. Havren, havregrøden og krydderierne blandes.

  4. Farsen formes til små kugler og bages i ovnen i ca. 10-20 min. ved 180 grader.

Tips & tricks

  • Variation: skift evt. havren ud med bulgur

  • Bollerne får mere smag dagen efter, så de kan sagtens laves dagen i forvejen og genopvarmes.

Serveres med