Farsboller med havre
Farsboller med havre
Ingredienser
1 dl havre, hel |
1 dl havregryn |
1 dl vand |
1 tsk. løgpulver |
0.5 tsk. paprika |
1 tsk. tomatpuré |
2 spsk. sojasovs |
1 tsk. koriander |
0.5 tsk. urtesalt |
Prøv disse farsboller i stedet for kødboller. De er lette at lave og virkelig lækre.
Sådan gør du
Kog de hele havrekerner i 2 dl vand.
Havregrynene overhældes med kogende vand og får lov til at stå og trække.
Havren, havregrøden og krydderierne blandes.
Farsen formes til små kugler og bages i ovnen i ca. 10-20 min. ved 180 grader.
Tips & tricks
Variation: skift evt. havren ud med bulgur
Bollerne får mere smag dagen efter, så de kan sagtens laves dagen i forvejen og genopvarmes.