Frugtrulle

Ingredienser

2.5 dl figner, tørrede
2.5 dl abrikoser, tørrede
3 dl dadler, tørrede
2 dl mandler
2 dl hasselnødder
2 dl cashewnødder
1.5 dl valnødder
kokosmel
mandel, hakkede

Denne frugtrulle kan bruges både som pålæg eller hvis man har brug for en sød, sund snack

Sådan gør du

  1. Fjern stilkene fra fignerne og læg de tørrede frugter i blød i kogende vand i 10-15 min. Hæld herefter vandet fra igen.

  2. Rist nødderne i ovnen i 20 min. ved ca. 100 grader.

  3. Blend nu nødderne og frugterne i en foodprocessor, så der stadig er nøddestykker i.

  4. Del massen i to lige store dele og fordel dem på to stykker bagepapir, der er drysset med hakkede mandler eller kokosmel.

  5. Nu rulles massen ud til to ens ruller, der opbevares på køl i bagepapiret i en plastpose.

Tips & tricks

  • Variation: Kom 1-2 spsk. carobpulver og 1 spsk. kornkaffepulver i.

  • Brug de nødder du har i køkkenskabet - så længe du får den samme mængde i alt på nødder - 3,75 dl pr. rulle.

Serveres med