Frugtrulle
Frugtrulle
Ingredienser
2.5 dl figner, tørrede |
2.5 dl abrikoser, tørrede |
3 dl dadler, tørrede |
2 dl mandler |
2 dl hasselnødder |
2 dl cashewnødder |
1.5 dl valnødder |
kokosmel |
mandel, hakkede |
Denne frugtrulle kan bruges både som pålæg eller hvis man har brug for en sød, sund snack
Sådan gør du
Fjern stilkene fra fignerne og læg de tørrede frugter i blød i kogende vand i 10-15 min. Hæld herefter vandet fra igen.
Rist nødderne i ovnen i 20 min. ved ca. 100 grader.
Blend nu nødderne og frugterne i en foodprocessor, så der stadig er nøddestykker i.
Del massen i to lige store dele og fordel dem på to stykker bagepapir, der er drysset med hakkede mandler eller kokosmel.
Nu rulles massen ud til to ens ruller, der opbevares på køl i bagepapiret i en plastpose.
Tips & tricks
Variation: Kom 1-2 spsk. carobpulver og 1 spsk. kornkaffepulver i.
Brug de nødder du har i køkkenskabet - så længe du får den samme mængde i alt på nødder - 3,75 dl pr. rulle.