Glutenfri mørdejstærtebund

Ingredienser

125 g havremel
125 g rismel
125 g cashewnødder
180 ml plantemælk
12 g husk
1 tsk. salt

Denne tærtebund er lækker under både salte og søde tærter

Sådan gør du

  1. Start med at blende cashewnødderne og bland dem herefter med havremel og rismel.

  2. Plantemælk, husk og salt piskes sammen i 10 sekunder.

  3. De våde og de tørre ingredienser blandes sammen til en fast dej

  4. Rul dejen ud mellem to lag bagepapir og kom den i et tærtefad.

  5. Når det valgte fyld er kommet på (se under tips) bages den i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter.

Tips & tricks

  • Til en salt tærte kan anvendes porre/løg, broccoli/majs, løg, champignon, wokblaning

  • Til en sød tærte kan anvendes æblemos, æble- eller pærerskiver, forskellige bær, rabarber

  • Fryseegnet

Serveres med