Glutenfri mørdejstærtebund
Glutenfri mørdejstærtebund
Ingredienser
125 g havremel |
125 g rismel |
125 g cashewnødder |
180 ml plantemælk |
12 g husk |
1 tsk. salt |
Denne tærtebund er lækker under både salte og søde tærter
Sådan gør du
Start med at blende cashewnødderne og bland dem herefter med havremel og rismel.
Plantemælk, husk og salt piskes sammen i 10 sekunder.
De våde og de tørre ingredienser blandes sammen til en fast dej
Rul dejen ud mellem to lag bagepapir og kom den i et tærtefad.
Når det valgte fyld er kommet på (se under tips) bages den i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter.
Tips & tricks
Til en salt tærte kan anvendes porre/løg, broccoli/majs, løg, champignon, wokblaning
Til en sød tærte kan anvendes æblemos, æble- eller pærerskiver, forskellige bær, rabarber
Fryseegnet