Græskarkernepostej
Græskarkernepostej
Ingredienser
200 g græskarkerner |
0.5 tsk. grøntsagsbouillon |
0.5 tsk. urtesalt |
1 løg |
1 fed hvidløg |
1 spsk. sojasovs |
1 spsk. vand |
1 snack peberfrugt |
Denne postej med græskarkerner er god til frokostbordet på et godt stykke brød
Sådan gør du
Start med at male græskarkernerne fint.
Kom de malede græskarkerner, bouillon og urtesalt i en skål og hæld kogende vand over til det er en grødet, tyk masse og lad det stå i ca. 5 min.
Skær løg i tern og svits dem sammen med de pressede hvidløgsfed i lidt sojasovs og vand.
Skær snack peberfrugten i små tern.
Rør alt sammen og kom massen i 1-2 små ovnfast former.
Bages i ovnen i ca. 30 minutter ved 175 grader til det er gyldenbrunt.