Græskarkernepostej

Ingredienser

200 g græskarkerner
0.5 tsk. grøntsagsbouillon
0.5 tsk. urtesalt
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. sojasovs
1 spsk. vand
1 snack peberfrugt

Denne postej med græskarkerner er god til frokostbordet på et godt stykke brød

Sådan gør du

  1. Start med at male græskarkernerne fint.

  2. Kom de malede græskarkerner, bouillon og urtesalt i en skål og hæld kogende vand over til det er en grødet, tyk masse og lad det stå i ca. 5 min.

  3. Skær løg i tern og svits dem sammen med de pressede hvidløgsfed i lidt sojasovs og vand.

  4. Skær snack peberfrugten i små tern.

  5. Rør alt sammen og kom massen i 1-2 små ovnfast former.

  6. Bages i ovnen i ca. 30 minutter ved 175 grader til det er gyldenbrunt.

Serveres med