Grøn salat med asparges, radiser og mandler

Ingredienser

2 hjertesalater
0.25 dl olivenolie
1 spsk. agavesirup
½ lime
0.5 tsk. havsalt
1 bundt grønne asparges
2 spsk. mandler
6 radiser

Sprød, frisk salat der er simpel og smager skønt af sommer

Sådan gør du

  1. Start med at skylle hjertesalaten, skær den i fine strimler og anret den i et fad.

  2. Bland olie, agavesirup, saften fra limen og salt sammen til en dressing og hæld den henover salaten. Lad det gerne stå og trække.

  3. Knæk det nederste stykke stilk af aspargesen og skyl resten.
    Kog aspargesen i lidt vand i 1-2 min, indtil farven skifter. Snittes i mindre stykker og lægges oven på salaten.

  4. Hak mandlerne groft og tørrist dem på en pande ved middelvarme til de begynder at tage farve. Lad dem herefter køle lidt af.

  5. Skyl radiser og fjern bladene. Skæres i skiver og puttes i salaten.

  6. Slut med at dryse de hakkede mandler over salaten.

  7. Klar til servering.

Tips & tricks

  • Hjertesalaten kan også udskiftes med andre former for salat.

Serveres med