Grønkålssalat med granatæble og avokado
Grønkålssalat med granatæble og avokado
Ingredienser
1 dl valnødder |
1 spsk. honning |
250 g grønkål |
2 avokadoer |
1 granatæble |
2 bladselleri |
2 håndfuld vindruer |
Dressing
1 citron |
2 spsk. olivenolie |
urtesalt |
Sprød grønkålssalat med granatæble, avokado og honningristede valnødder
Honningristede Valnødder
Rist nødder og honning i et lille gryde, indtil honningen bliver svagt gyldenbrun.
Tilsæt lidt vand, rør rundt og afkøl herefter nødderne på et stykke bagepapir.
Grønkålssalat
Grønkål vaskes grundigt, rystes fri for vand og hakkes fint.
Kerner frigøres fra granatæblet og avokado skrælles og skæres i små tern.
Bladselleri skæres i meget fine stykker og vindruerne halveres.
Bland det hele sammen i en skål.
Dressing
Press citronen og fjern kerner, så både saft og frugtkød kan bruges. Hæld over salaten.
Hæld også lidt olivenolie og urtesalt over salaten og smag til efter, der er rørt godt rundt.
Tips & tricks
For en sundere version kan olien udelades.