Grøntsagsbøffer med hirse

Ingredienser

1 dl hirse
1 dl ris
1 dl røde linser
1 snack peberfrugt
1 gulerod
1 løg
1 fed hvidløg
1 kartoffel
6 dl vand
1 tsk. salt
1 tsk. grøntsagsbouillon
3 spsk. nøddesmør

Nyd disse grøntsagsbøffer til kogte kartofler og sovs, som tilbehør til en pastasalat eller i en burger

Sådan gør du

  1. Kom alt i en gryde undtagen nøddesmørret (jordnøddesmør eller mandelsmør).

  2. Koges til det er blødkogt i ca. en halv time.

  3. Tilsæt nøddesmørret til grøntsagsmassen og mos det forsigtigt med en kartoffelmoser.

  4. Form massen til runde bøffer med skeer.

  5. Læg dem på en bageplade og  bag dem i 20 min. ved 175 grader.

Tips & tricks

  • Form nemmest vha. en isske og trykkes flade med en våd træske.

  • Variation: tilsæt enten majs eller ærter til blandingen.

Serveres med

Relaterede opskrifter