Havregrynsbøffer med valnødder
Havregrynsbøffer med valnødder
Ingredienser
1 l vand |
120 ml sojasovs |
2 spsk. gærflager |
2 spsk. hørfrø |
1 spsk. basilikum, tørret |
2 tsk. hvidløgspulver |
2 tsk. løgpulver |
1 tsk. grøntsagsbouillon |
1 tsk. koriander, tørret |
1 tsk. salvie |
120 g valnødder |
400 g havregryn |
Disse bøffer passer skønt i en burger eller som tilbehør til en hovedret
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne op i en gryde undtagen havregrynene.
Bringes i kog under omrøring og tilsæt så havregrynene. Tag herefter væk fra pladen.
Tag en isske eller en spiseske og form massen til ensartede bøffer og læg dem på en bageplade. Tryk dem flade med en våd ske.
Bages i 20 min. ved 175 grader. Kan evt. vendes undervejs.
Tips & tricks
Krydderurterne kan udskiftes med andre krydderurter