Havregrynsbøffer med valnødder

Ingredienser

1 l vand
120 ml sojasovs
2 spsk. gærflager
2 spsk. hørfrø
1 spsk. basilikum, tørret
2 tsk. hvidløgspulver
2 tsk. løgpulver
1 tsk. grøntsagsbouillon
1 tsk. koriander, tørret
1 tsk. salvie
120 g valnødder
400 g havregryn

Disse bøffer passer skønt i en burger eller som tilbehør til en hovedret

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne op i en gryde undtagen havregrynene.

  2. Bringes i kog under omrøring og tilsæt så havregrynene. Tag herefter væk fra pladen.

  3. Tag en isske eller en spiseske og form massen til ensartede bøffer og læg dem på en bageplade. Tryk dem flade med en våd ske.

  4. Bages i 20 min. ved 175 grader. Kan evt. vendes undervejs.

Tips & tricks

  • Krydderurterne kan udskiftes med andre krydderurter

Serveres med