Kartoffelsalat med dressing af gulerødder

Ingredienser

1 kg kartofler
100 g gulerødder
700 ml vand
100 g cashewnødder
300 ml vand
4 spsk. citronsaft
1 tsk. urtesalt
1.5 tsk. salt
1 rødløg

Lækker cremet kartoffelsalat med dressing lavet på bl.a. gulerødder. Dejlig til en sommeraften

Sådan gør du

  1. Kom de første tre ingredienser i en gryde og kog grøntsagerne til de er møre.

  2. Kom nu nødderne og det kogende vand i en blender og blend kraftigt til det er helt cremet.

  3. Tilsæt så 100 g kogte gulerødder og 2 stykker kogte kartofler fra gryden.

  4. Kom også citronsaft, urtesalt og salt i.

  5. Blendes kraftigt og længe.

  6. Til sidst hakkes et lille rødløg meget fint. (Det er vigtig at løget ikke er for stort, ellers kan smagen blive bitter).

  7. Skær resten af kartoflerne i enten tern eller skiver.

  8. Kom cashewdressingen i og rør rundt. 

Serveres med