Kerne-knækbrød

Ingredienser

1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl havregryn
2 spsk. chiafrø
2 spsk. birkes
1 tsk. salt
3.25 dl fuldkorns speltmel
2.5 dl vand
2 spsk. olivenolie

Sprødt lækkert kerne-knækbrød fuldt af smag.

Sådan gør du

  1. Alle tørre ingredienser blandes i en skål. 

  2. Tilsæt vand og olie og rør dejen sammen med en gaffel.

  3. Del dejen i 2 lige store dele, så der bliver til 2 bageplader.

  4. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir og læg den udrullede dej på et nyt stykke bagepapir. Snit i ønskede størrelser.

    Bages i ca. 15 min. ved 200°C varmluft til de er gyldne og afkøles på en rist. Opbevares lufttæt.

Serveres med