Kikærtepandekage med fyld af sorte bønner
Kikærtepandekage med fyld af sorte bønner
Pandekagedej
2 dl kikærtemel |
0.5 dl havregryn |
3 dl vand |
1 tsk. salt |
0.75 tsk. spidskommen |
0.75 tsk. koriander |
Fyld
1 ds. sorte bønner |
0.5 tsk. hvidløgspulver |
0.5 tsk. urtesalt |
2 tomater |
2 avokadoer |
Glutenfri og proteinrig pandekage med lækkert fyld af sorte bønner
Pandekager
Havregryn blendes til mel og herefter blandes alle ingredienser sammen med næsten al vandet. Hold noget tilbage.
Lad dejen hvile ca. 10-15 min og tilsæt evt. resten af vandet, hvis der ønskes en tyndere konsistens.
Bages på panden med lidt olie til de er gyldne på begge side.
Fyld
Bønnerne blendes sammen med hvidløgspulver og urtesalt. Tilsæt evt. lidt vand, hvis fyldet bliver for tykt.
Skær tomater og avokado i tern.
Kom bønnemosen på pandekagerne og fordel en halv tomat og lidt avocado på midten og fold den sammen.
Tips & tricks
Serveringstip: Smager dejligt med grøn salat til