Kikærtepandekage med fyld af sorte bønner

Pandekagedej

2 dl kikærtemel
0.5 dl havregryn
3 dl vand
1 tsk. salt
0.75 tsk. spidskommen
0.75 tsk. koriander

Fyld

1 ds. sorte bønner
0.5 tsk. hvidløgspulver
0.5 tsk. urtesalt
2 tomater
2 avokadoer

Glutenfri og proteinrig pandekage med lækkert fyld af sorte bønner

Pandekager

  1. Havregryn blendes til mel og herefter blandes alle ingredienser sammen med næsten al vandet. Hold noget tilbage.

  2. Lad dejen hvile ca. 10-15 min og tilsæt evt. resten af vandet, hvis der ønskes en tyndere konsistens. 

  3. Bages på panden med lidt olie til de er gyldne på begge side. 

Fyld

  1. Bønnerne blendes sammen med hvidløgspulver og urtesalt. Tilsæt evt. lidt vand, hvis fyldet bliver for tykt.

  2. Skær tomater og avokado i tern.

  3. Kom bønnemosen på pandekagerne og fordel en halv tomat og lidt avocado på midten og fold den sammen. 

Tips & tricks

  • Serveringstip: Smager dejligt med grøn salat til

Serveres med