Knækbrød med chia

Ingredienser

1 dl chiafrø
1 dl vand
1 dl sesamfrø
1.5 dl solsikkekerner
0.5 dl græskarkerner
1.5 dl rismel
1.5 dl hirsemel
0.5 dl olivenolie
2 dl vand
1 tsk. salt

Disse lækre chiaknækbrød indeholder gode fedtstoffer og smager dejligt

Sådan gør du

  1. Chiafrø lægges i blød i 10 min. Det er meget vigtigt at lægge chiafrøene i blød inden bagning, eller vil knækbrødene ikke hænge sammen.

  2. Når chiafrøene har ligget i blød, tilsættes resten af ingredienserne.

  3. Dejen rulles flad mellem to stykker bagepapir.

  4. Skær dejen ud i firkanter eller trekanter og bag knækbrødene ved 180 grader i 20-25 minutter på varmluft.

Tips & tricks

  • Brug evt. hørfrø:

    Hørfrø lægges de i blød i ½ dl vand

    Hørfrø skal lægges i blød i 1 time.

Serveres med