Linsedelle med græskarkerner
Linsedelle med græskarkerner
Ingredienser
2 dl røde linser |
4 dl vand |
2 løg |
3 fed hvidløg |
1 grøntsagsbouillonterning |
1 dl græskarkerner |
1 dl havregryn |
1 dl havremel |
1 tsk. spidskommen |
1 tsk. gurkemeje |
1 tsk. koriander, stødt |
salt |
Lækre og sunde linsedeller fyldt med proteiner og kerner
Sådan gør du
Start med at koge linserne i 4 dl letsaltet vand ca. 20 min.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Hak og svits løgene sammen med bouillonterningen.
Tilsæt de hakkede hvidløg og krydderierne. Svits 1-2 minutter.
Blend eller hak groft græskarkerner og havregryn.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, smag til med lidt salt og lad linsefarsen hvile 5-10 min.
Form dejen til små frikadeller og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Tips & tricks
Krydderierne kan varies efter, hvad linsedellerne skal anvendes til.
Prøv fx
friske eller tørrede krydderurter
paprika og chili
garam masala