Minestronesuppe

Ingredienser

2 løg
2 grøntsagsbouillonterninger
3 gulerødder
1 peberfrugt
1 tomat
1 majs, lille dåse
1 tomatpuré, lille dåse
2 dl kokosmælk
5 dl vand
150 g ærter
80 g fuldkorns suppehorn
salt

Lækker minestronesuppe med en vifte af skønne danske grøntsager - lige til en kold vinteraften.

Sådan gør du

  1. Løg skrælles, halveres og snittes i tynde ringe. Svitses i lidt vand.

  2. Tilsæt gulerødder, peberfrugter, blendet tomat, tomatpuré, kokosmælk, majs, vand, bouillon og lidt salt.

  3. Lad suppen koge til grøntsagerne er helt møre. Imens koges suppehornene i let saltet vand.

  4. Lige før suppen serveres tilsættes ærter og suppehorn. Hvis suppen er for tyk tilføjes lidt ekstra vand. Der smages til med salt og bouillon og suppen serveres fx med flutes.

Serveres med