
Myslibar med mandler og havregryn
Myslibar med mandler og havregryn
Ingredienser
3 dl dadler |
0.5 dl honning |
0.5 dl nøddesmør |
3 dl mandler |
4 dl havregryn |
Disse müslibarer er nemme, giver god energi og smager skønt
Sådan gør du
Rist havregrynene og mandlerne på en bageplade i ovnen ved 100 grader i 10-15 minutter.
Brug bløde, friske dadler eller kom de tørrede dadler i kogende vand i 10 minutter.
Blend nu dadler, honning og nøddesmør i en foodprocessor.
Rør nu alle ingredienserne sammen i en skål med en ske.
Fordel massen i en kageform eller et fad som måler 20x20 cm og er beklædt med bagepapir.
Læg nu et ark bagepapir ovenpå massen og pres det jævnt ud i formen. Jo mere massen bliver presset sammen, jo bedre hænger müslibarerne nemlig sammen til sidst.
Sæt formen i fryseren i 15-20 minutter. Så kan de skæres ud i firkantede müslibarer og serveres som snack efter tiden i fryseren.
Holder sig på køl eller i fryseren i flere dage.
Tips & tricks
Brug evt. agavesirup i stedet for honning
Tilsæt evt. tørret frugt, bananchips, vanilje, tranebær, frysetørret hindbær eller jordbær, poppet quinoa eller poppet ris, carobpulver eller kornkaffepulver