Postej med havregryn og krydderier
Postej med havregryn og krydderier
Ingredienser
1 løg |
1 tsk. sojasovs |
2.5 dl vand |
2 spsk. gærflager |
1 tsk. grøntsagsbouillon |
1 tsk. merian |
1 tsk. nellikepulver |
1 tsk. gurkemeje |
salt |
0.25 tsk. hvidløgspulver |
35 g cashewnødder |
35 g havregryn |
Smagfuld postej som pålæg til en dejlig rugbrødsmad
Sådan gør du
Svits de hakkede løg i lidt sojasovs og nogle tsk. vand.
Kom vand og krydderierne i og bring i kog og rør rundt.
Mal cashewnødderne og tilsæt dem sammen med havregrynene og lad blandingen koge lidt under omrøring.
Afkøles og hældes på glas og opbevar på køl.
Tips & tricks
Smagen forstærkes efter et par dage.