Risengrød med ris- og havredrik
Risengrød med ris- og havredrik
Ingredienser
200 g grødris |
6 dl risdrik |
6 dl havredrik |
1 tsk. salt |
1 spsk. cashewnødder |
2 spsk. vand |
1 tsk. kanel |
2 spsk. rørsukker |
1 tsk. smørbar |
Lækker vegansk risengrød lige klar til en smørklat og et dryp kanel - så er der god julestemning
Sådan gør du
Kom risengryn, risdrik, havredrik og salt i en tykbundet gryde og kog det op under omrøring.
Kog det i ca. 45 minutter til ris og væske er kogt sammen. Husk at røre i det med jævne mellemrum.
Blend cashewnødder med vandet til en cremet masse og tilsæt til risengrøden, når den er færdig.
Smag til med salt.
Bland kanel og sukker og server grøden lun drysset med kanelsukker og en smørklat.
Tips & tricks
For en mere energivenlig version kan grøden koge op og herefter sættes i en høkasse eller under tæpper og dyner og koge i ca. 1-1 1/2 time. Kog den evt. helt færdig på komfuret.