Salat tacos med kidneybønner

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg
1 ds. kidneybønner
1 tsk. spidskommen
0.5 tsk. cayennepeber
1 tsk. paprika
1 tsk. urtesalt
3 romainsalat
1 peberfrugt
1 rødløg
5 tomater
2 avokadoer
1 dl majs
1 bundt koriander
1 bundt purløg

Mexikansk inspirerede tacos med kidneybønner - serveret på salat

Sådan gør du

  1. Pil og snit løg og hvidløg helt fint. Steg løget på en pande i lidt vand, til det er glasklart. Tilsæt hvidløget og steg det med i nogle minutter.

  2. Tilsæt derefter kidneybønner og spidskommen, cayennepeber, paprika og urtesalt og steg det i 5 minutter.

  3. Lad det køle lidt af, mens de friske grøntsager ordnes og skæres.

  4. Skær bunden af salathovederne og del forsigtigt salathovederne i blade, skyl dem grundigt, slyng dem tørre og fordel bladene på et stort fad.

  5. Rens peberfrugten og pil rødløget og skær det i små tern.

  6. Skær avokado og tomater i fine tern.

  7. Fordel nu kidneybønnerne i salatbladene og kom herefter peberfrugt, løg, tomat, avokado og maj henover.

  8. Drys med friskhakkede krydderurter og servér med det samme.

Serveres med