Skærepølse med tomatpuré
Skærepølse med tomatpuré
Ingredienser
6 dl sojadrik |
1 spsk. grøntsagsbouillon |
20 g tomatpuré |
3 spsk. tahin |
1 spsk. salt |
1 dl gærflager |
1 spsk. citronsaft |
2 spsk. olivenolie |
3 spsk. agar agar |
Denne skærepølse smager skønt på et godt stykke brød
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en jævn masse.
Hæld massen op i en kasserolle og kog op under omrøring.
Koges i ca. 5 min for at agar agaren har den bedste effekt og stivner.
Have 4 høje, helt lige glas klar, som er skyllet i koldt vand og hæld massen (stadig flydende) op i glassene.
Afkøles minimum 2-3 timer.
Tips & tricks
Prøv at tilføje forskellige krydderier - ikke mere end der kan ligge på spidsen af en ske.
merian
rosmarin
dild
løvstikke
oregano
hvidløgspulver