Solsikke-kartoffelsteg
Solsikke-kartoffelsteg
Ingredienser
2 dl solsikkekerner |
2 dl fuldkornsbrød |
2 dl kartofler |
2 løg |
4 dl valnødder |
2 tsk. havsalt |
4 dl sojadrik |
Denne steg kan bruges sammen med kartofler og sovs, men også sammen med pastasalat eller kartoffelsalat
Sådan gør du
Start med at male solsikkekernerne til mel og blend også fuldkornsbrødet i en foodprocessor.
Riv de rå kartofler og hak løg og valnødder groft.
Rør nu alle ingredienser sammen i en skål og dæk det til. Lad stå og trække i en ½ time.
Så kommes massen i et ovnfast fad og bages i ovnen ved 180° C i 1 time.
Tips & tricks
Kan anvendes som pålæg på brød, når det er koldt.
Kan formes til bøffer (med en isske) og skal så kun bages i ca. 20 min. De bliver lidt flade.