Tofu i peanutssauce

Ingredienser

1 spsk. rød karrypasta
1 spsk. olie
3 dl kokosmælk
250 g tofu, fast
1 dl peanuts
1 tsk. rørsukker
2 spsk. sojasovs
4 kaffir limeblade
salt
mynte, frisk

Lækker cremet peanutssauce inspireret fra det thailandske køkken

Sådan gør du

  1. Start med at skære tofu i tern, hakke peanuts og gør resten af ingredienserne klar.

  2. Svits karrypastaen i olien i et lille minut i en wok.

  3. Hæld halvdelen af kokosmælken i wokken og lad det simre 2-3 minutter.

  4. Kom tofuen i kokosmælken sammen med resten af kokosmælken, peanuts, rørsukker, sojasovs og kaffir limeblade. Lad det koge i 4-5 minutter.

  5. Smag til med salt og drys hakket mynte over lige før servering.

Tips & tricks

  • Serveres med ris.

Serveres med