Tofufrikadeller med champignon
Tofufrikadeller med champignon
Ingredienser
200 g champignoner |
1 løg |
0.5 tsk. grøntsagsbouillonterninger |
2 fed hvidløg |
150 g tofu |
1 dl havregryn |
1.5 dl fuldkornsris |
2 spsk. sojasovs |
50 g valnødder |
1 tsk. husk |
Champignon giver disse tofufrikadeller en lækker umami smag
Sådan gør du
Start med at skære svampene i små tern og steg på panden.
Skær derefter løgene i tern og tilføj dem og presset hvidløg til svampene efter nogle minutter. Kom også bouillonen i her.
Smuldre tofuen i foodprocessoren. Tilsæt havregryn, kogte ris, sojasovs og hakkede valnødder.
Når svampe og løg er bløde tilsættes det til resten. Blend til en fast masse. Hvis massen ikke er fast nok, kan der tilsættes lidt husk, for at den hænger bedre sammen.
Kan enten steges på en pande eller bages i ovenen, hvor den vendes undervejs.
Tips & tricks
For en glutenfri version kan benyttes en glutenfri sojasovs