Tomatsauce med røde linser

Ingredienser

1 løg
3 fed hvidløg
1 spsk. grøntsagsbouillon
1 gulerod
½ peberfrugt
5 champignoner
2 ds. dåsetomater
1 dl røde linser
2 tsk. agavesirup
salt
1 oregano
1 paprika

Tomatsauce med et tvist af røde linser og grøntsager

Sådan gør du

  1. Snit løg og hvidløg fint og steg dem i lidt vand. 

  2. Snit gulerod og peberfrugt i meget små stykker. 

  3. Skær champignon i skiver.

  4. Tilføj bouillon og de snittede grøntsager til løgene.

  5. Lad det simre i ca. 5 min.

  6. Tilføj de hakkede tomater, linser, sirup og krydderier og lad det simre i ca. 20 minutter mere.

    Røres rundt tit, da de røde linser ellers falder til bunds.