Tyrkisk minipizza

Dej

250 g fuldkorns speltmel
1 spsk. cashewnødder
12 g gær
150 ml vand

Topping

150 ml vand
50 g cashewnødder
2 tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 peberfrugt, rød
1 ds. tomatpuré, lille
1 spsk. gærflager
3 spsk. persille, frisk
1 tsk. timian
salt
7 riskiks

Lahmacun er de også kaldet, disse tyrkiske minipizzaer - prøv dem med guacamole og citron

Dej

  1. Ælt dejen godt sammen og rul dejen til en rulle og skær den i 10-15 stykker, som du ruller tyndt ud.

Topping

  1. Alle ingredienserne kommes i blenderen med undtagelse af riskiksene.

  2. Massen kommes i en skål og så tilføjer man de smuldrede riskiksene. Det hele røres sammen.

  3. Spred nu toppingen på de små pizzaer og bag dem i ovnen i 15-20 min ved 180 grader.

Tips & tricks

  • Servér gerne med Tzatziki

  • Fryseegnet

Serveres med