Tyrkisk minipizza
Tyrkisk minipizza
Dej
250 g fuldkorns speltmel |
1 spsk. cashewnødder |
12 g gær |
150 ml vand |
Topping
150 ml vand |
50 g cashewnødder |
2 tomater |
1 løg |
1 fed hvidløg |
1 peberfrugt, rød |
1 ds. tomatpuré, lille |
1 spsk. gærflager |
3 spsk. persille, frisk |
1 tsk. timian |
salt |
7 riskiks |
Lahmacun er de også kaldet, disse tyrkiske minipizzaer - prøv dem med guacamole og citron
Dej
Ælt dejen godt sammen og rul dejen til en rulle og skær den i 10-15 stykker, som du ruller tyndt ud.
Topping
Alle ingredienserne kommes i blenderen med undtagelse af riskiksene.
Massen kommes i en skål og så tilføjer man de smuldrede riskiksene. Det hele røres sammen.
Spred nu toppingen på de små pizzaer og bag dem i ovnen i 15-20 min ved 180 grader.
Tips & tricks
Servér gerne med Tzatziki
Fryseegnet